vineri, 3 august 2012

Tort de scutece

De cateva luni am aflat ca vom avea bucuria de a fi nasii nepotelei mele. Micuta s-a nascut de curand, ii vom face prima vizita si am vrut sa ii daruim un cadou mai deosebit. Asa ca, de cateva zile, lucrez cu drag la un tort de scutece. A fost ceva de munca, dar rezultatul e foarte multumitor.
 Am folosit 90 de scutece pentru nou nascuti (3-6 Kg), toate rulate bucata cu bucata, dupa care am ascuns pe ici pe colo cateva lucrusoare: bavetica, body-uri cu maneca scurta, sampon si balsam pentru copii, ulei de masaj, servetele umede, sosetute rulate sub forma de trandafirasi, trei ratuste vesele pentru baita. Au iesit 4 etaje. Pe fiecare le-am prins cu panglica roz si fundite asortate.




Un cadou deosebit, haios si util in acelasi timp. Se poate persoanaliza dupa dorintele si bugetul fiecaruia.

Cred ca ar fi un cadou minunat si cu ocazia botezului, asa ca il voi inscrie si la concursul Adrianei (apropo, am fost castigatoarea concursului "Floarea soarelui"organizat pe blogul ei luna trecuta- multumesc Adriana!).

2 comentarii:

  1. Uau, ce idee minunata, un tort de scutece!!! Imi place mult, felicitari pentru inspiratie! Sa va traiasca finuta, sa creasca mare, sanatoasa si voioasa :)
    Asa cum am mai spus Dana, Dl. Random te iubeste, cine stie daca nu cumva te alege si luna aceasta ca favorita?!! Multa bafta! :)

    RăspundețiȘtergere