sâmbătă, 20 octombrie 2012

Piatra "Flori de Craciun"

Decupajul pe piatra l-am incercat cu cateva luni bune in urma pe forumul Magia Decoupage-ului si mi-a placut foarte, foarte mult. Cu prima ocazie mi-am facut un stoc serios de pietre plate, deschise la culoare, numai bune de decorat. Dar....am inceput sa invat tehnici noi, sa folosesc materiale noi, si stocul meu a ramas intact, la un moment dat chiar uitasem de el :p
Luna aceasta se desfasoara pe blogul Adrianei un concurs de creativitate ce are ca obiect central piatra. Ce ocazie mai buna pentru a incepe decorarea pietrelor se putea ivi? M-am apucat de treaba si iata ce a iesit.


Motivul folosit este format din flori de craciun pe care le-am evidentiat-o cu liner auriu si alb sidef.  Partea frumoasa este ca fiind plata se poate folosi ca suport pentru lumanarile pastila...si nu doar de Craciun, ci si in restul anului pentru ca pe cealata parte am vopsit-o simplu cu acrilica rosie.

Maine am sa va arat cu ce anume formeaza un set minunat de sarbatori. Cu aceasta lucrare deschidem sezonul decoratiunilor de Craciun.




4 comentarii:

  1. Wow Dana, este minunata pietricica ta, imi place la nebunie!!! Multa bafta la extragere :)
    Pup cu drag,
    Adriana

    RăspundețiȘtergere
  2. A iesit foarte frumoasa piatra ta.Se vede ca te pricepi bine la decoupage si ai avut si un servetel deosebit.Bafta la concurs!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca iti place, Angi. Servetelul a fost foarte deosebit...cat despre decoupage stiu cate ceva, dar mai am foarte multe de invatat.

      Ștergere